22 september 2017

Hoveniersbedrijf Wietse Pluijm uit Deurne biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Hoveniersbedrijf Wietse Pluijm en wint een bedrag van € 1.000. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd

Hoveniersbedrijf Wietse Pluijm is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Mevrouw Beks valt in de prijzen

Wietse Pluijm, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Prijswinnaar Leonie Beks sluit zich hier bij aan: ‘Wietse Pluijm attendeerde ons op de CASHBACK-actie. Ik ben erg tevreden over de diensten van Hoveniersbedrijf Wietse Pluijm. Mijn belangrijkste wens ten aanzien van mijn nieuwe achtertuin was dat deze onderhoudsvriendelijk moest worden. Wietse heeft deze wens heel mooi vertaald in het ontwerp. Daarnaast dacht hij goed mee: zo zijn er diverse stroompunten in de tuin aangelegd en wordt overtollig regenwater nu keurig afgevoerd via het afwateringssysteem. Het schrijven van een recensie deed ik daarom graag: ik geniet van mijn nieuwe tuin! Het winnen van de prijs was daarom een aangename verrassing!’

De CASHBACK-actie gaat verder

Wietse gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Meer informatie over de actie is te lezen op www.wietsepluijm.nl/acties of neem direct contact op met Hoveniersbedrijf Wietse Pluijm via 06 – 22978789. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.